Ontmossen van daken

Mos op en rondom uw huis is erg vervelend. Niet alleen het uiterlijk van uw woning wordt aangepast, het kan ook slechte gevolgen met zich meebrengen. Mos zorgt voor waterinfiltratie, en dit kan zorgen voor vochtophoping binnen in huis. Bovendien wordt de levensduur van uw woning aanzienlijk verlengd wanneer u ervoor kiest om uw woning af en toe te laten ontmossen.

Ontmossen van daken

Dak ontmossen

Naast de redenen die hierboven benoemd zijn, zijn er nog een aantal redenen waarom u uw dak met enige regelmaat zou moeten laten ontmossen. Niet alleen de levensduur en waterinfiltratie zijn van belang. Eventuele beschadigingen aan het dak kunnen zo beter worden voorkomen omdat zo slijtage van leien tegengegaan wordt. Ook de uitstraling van uw huis verbeterd waardoor de waarde van de woning zal stijgen.

Asbest bij dak reiniging

Als u zelf aan de slag gaat met het ontmossen van uw dak moet u rekening houden met asbest. Verweerde dakleien, dakpannen of golfplaten zijn samengesteld uit cement en asbest, deze veroorzaken daarom een grotere asbest concentratie rondom uw woning. Als u met een schuurborstel en palletje zelf het mos en vuil van uw dak gaat verwijderen, ontbinden de cementkorrels waarin asbest verpakt zit. Zodra deze ontbinden kan er gevaar ontstaan bij inademing. Het is daarom verstandig om uw daken te laten ontmossen door een schoonmaakbedrijf.

Schoonmaakfirma's vergelijken

Wanneer u een erkend schoonmaakbedrijf wilt inschakelen, raden we u aan om hiervoor meerder offertes van verschillende firma's te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit kiest u eenvoudig voor de firma met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerder offertes en bespaar op het ontmossen van uw dak!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze schoonmaakbedrijven bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde schoonmaakfirma's.
Omdat u van meerdere schoonmaakbedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw schoonmaakklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de schoonmaakklus uiteindelijk laat uitvoeren door een schoonmaakfirma. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.