Schoonmaakkosten kantoor, welke prijzen?

Mike avatar

Mike op 06-01-2015

Als u een schoonmaakbedrijf wilt inhuren voor het schoonmaken en schoon houden van uw kantoor of pand dan is het wel handig om te weten wat de gemiddelde prijzen zijn die hiervoor worden gerekend. We zullen in dit artikel dieper ingaan op de schoonmaakkosten voor kantoorschoonmaak op branche niveau.

schoonmaakkosten kantoor

Indicatie uurtarief kosten voor kantoor schoonmaak

De uurtarieven van schoonmaakbedrijven voor kantoor schoonmaak kunnen nogal variëren. De prijzen worden voornamelijk berekend aan de hand van de frequentie en het aantal uren van de schoonmaak werkzaamheden. Voor schoonmaak:

1 maal per week, wordt tussen de 24 EUR en 28,50 EUR per uur gerekend
2 maal per week, wordt tussen de 23 EUR en 25,50 EUR per uur gerekend
3 maal per week, wordt tussen de 22 EUR en 25,50 EUR per uur gerekend
5 maal per week, wordt tussen de 21 EUR en 22,50 EUR per uur gerekend
 

Schoonmaak offertes vergelijken

Wanneer u van plan bent om een schoonmaak bedrijf in te huren voor de schoonmaak van uw kantoor, dan is het zeker aan te raden om offertes aan te vragen bij verschillende schoonmaakfirma's en deze vervolgens goed met elkaar te vergelijken. U kunt zo behoorlijk op schoonmaakkosten besparen en daarnaast ook gemakkelijk kiezen voor het schoonmaakbedrijf met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Daarnaast is het verstandig om na te vragen wat de gemiddelde prestatie per m2 is die het schoonmaakbedrijf aanhoudt. Controleer ook wat het precies het uurtarief is, u kunt zo eenvoudig zien of de uiteindelijk prijs die het schoonmaakbedrijf hanteert klopt door dit tarief af te zetten tegen het aantal gewerkte uren.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!